LOLO OUTDOOR

U denkt dat u hoeft te wachten op de zomer voor BBQ, niets is minder waar want ook bij ijskoude temperaturen is er niets gezelliger dan een winter BBQ

Varken aan het spit…

… Wij komen het varken bij u thuis roosteren op het spit met houtbrikketen voor een heerlijke gerookte smaak, overgieten het met  een huisgemaakte marinade  en werken het af met glaze van honing en kruiden voor een lekker krokant laagje. Het varken serveren we in buffet vorm met heerlijk sausje op basis van cider, gekarameliseerde appeltjes geflambeerd met calvados en gekonfijte krieltjes.

BBQ classics…

… Van ribbetjes op de grill tot geroosterde entrecôte met béarnaisesaus. Voor elk BBQ feestje hebben wij een geschikt voorstel waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen of eventuele suggesties.

Surf & Turf BBQ

… Indien u trendy uit de hoek wil komen dan is een surf & turf BBQ zeker iets voor u. Wij combineren een sappig stukje entrecôte met gegrilde kreeft of gamba’s en serveren dit met een fris slaatje van ruccola en asperges.

Winter BBQ

… Tartiflette met aardappeltjes, spek en smeuïge reblochonkaas
… Raclette met aardappel in de schil
… Kaasfondue met Vacherin en Gruyère kaas met originele dips zoals witloof & Breydelham, mortadella & witte pens
… Winter BBQ met noothammetje, speck en bratwurst 

Pitta-party

… In onze reuze braadpan maken wij een heerlijke pitta klaar, die we serveren in de klassieke platte broodjes met een heerlijke coleslaw