WALKING DINNER

Tijd van toen…

Met dit concept willen we u graag terugvoeren naar uw kindertijd om de nostalgische gerechten van toen terug op uw bord te toveren. Met het allergrootste respect voor onze  klassieke meesters zoals Carême en Escoffier, maar vooral voor onze oma’s willen we u nog eens laten kennis maken met de smaak van toen.

Voorgerechten buffet... 

... Asperge à la Flamande
... Soepje “Agnes Sorel”
... Tomatenroomsoep met balletjes              

Hoofdgerechten buffet...          

... Konijn met Leffe bier
... Rundstong in Madeira saus
... Stoverij van varkenswangetjes met "Oude kriek van Boon" 

Klassiek koud buffet

Fijne vleeswaren...     

... Carpaccio van rosbief 'Blanc Bleu Belge' met rucola, kerstomaatjes, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
... Brochette van Vlaamse boerenhesp met meloenbolletjes          
... Assortiment charcuterie: Varkensgebraad, Kop in tomaat, Gentse kop, Pain de provence Salami, Chorizo

Vis & zeevruchten...             

... Witloofbootjes met krabcocktail & rivierkreeftjes         
... Mini-tomaat met Belgische grijze garnalen    
... Zalm 'En Belle-vue'

Salades... 

... Salade van het seizoen met gekonfijte tomaten en broodcroutons          
... Griekse pasta met tomatensalsa op basis van mascarpone en perperoncino salsa
... Salade van gebakken krieltjes met bieslook   

Desserten buffet

Dessertglaasjes...                                                                                           

... Chocolademousse met krokante giandujabodem                                                                                                 
... Risotto flamande (Rijstpap) met abrikozenchutney    
... Brunoise van ananas met crème Catalan van kokos                                                       

Mini-patisserie... 

... Mini-bavarois
... Mini-javanais
... Mini-misérable          

Showcooking...                                                  

... Geflambeerd flensjes met sinaasappelsaus (Suzette)                                             
... Sabayon van Kriek "Boon" geklopt door de Chef met ijs van witte chocolade
... Chocoladefontein met dippings o.a. vers exotisch fruit, sigarette russe, lange vingers, etc.…
... Brusselse wafels met garnituur naar o.a. slagroom, ijs met vers fruit, chocoladesaus, etc.…             

Europees kaasbuffet

... zachte kazen: Camembert, Brugse Blomme, Saint-Albray, Brie de Meaux,etc…
... harde kazen: Old Amsterdam gouda, Pecorino Romano, etc…
... blauwschimmelkazen: Blue Stilton, Gorgonzola, Rochefort, etc…

Late snacks

... Assortiment mini-croques: oud-brugge kaas & breydel ham, Italiaanse ham & truffelkaas, etc...
... Assortiment mini-burgers & frietjes: cheese burger, spitburger, krabburger, chickenburger, etc.…
... Ajuinsoep met emmentaler kaas en broodcroutons